Pilih halaman

Kawijakan Cookies

Una cookie éta mangrupikeun file téks alit anu disimpen dina panyungsi anjeun nalika anjeun nganjang ka ampir halaman wéb anjeun. Mangpaatna nyaéta wéb tiasa émutan kunjungan anjeun nalika anjeun balik pikeun ngotéktak halaman éta. The cookies Aranjeunna biasana nyimpen inpormasi téknis, karesep pribadi, personalisasi kontén, statistik panggunaan, tautan kana jaringan sosial, aksés kana rekening pangguna, jst. Tujuan tina cookie nyaéta adaptasi eusi wéb kana profil anjeun sareng kabutuhan, tanpa cookies jasa anu ditawarkeun ku halaman naon waé bakal ngirangan pisan. Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan naon ieu cookies, naon anu aranjeunna simpen, kumaha mupus, mareumanana, sareng sajabana, Punten angkat ka tautan ieu.

Cookie dianggo dina halaman wéb ieu

Nuturkeun pedoman Badan Spanyol pikeun Perlindungan Data urang teraskeun pikeun ngajelaskeun panggunaan cookies naon halaman wéb ieu ngalakukeun pikeun nginpokeun ka anjeun sakumaha akurat mungkin.

Situs ieu nganggo handap cookies sorangan:

  • Cookie sési, pikeun mastikeun yén pangguna anu nyerat koméntar dina blog mangrupikeun aplikasi manusa sareng sanés otomatis. Ku cara kieu teh spam.

Situs ieu nganggo handap pihak-katilu cookies:

  • Google Analytics: Toko cookies dina raraga nyusun statistik ngeunaan patalimarga sareng volume kunjungan ka halaman wéb ieu. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu anjeun nyatujuan kana ngolah inpormasi ngeunaan anjeun ku Google. Kusabab kitu, ngalaksanakeun hak naon waé dina hal ieu kedah dilakukeun ku komunikasi langsung sareng Google.
  • Jaringan sosial: Unggal jaringan sosial nganggo sorangan cookies pikeun anjeun tiasa mencét tombol sapertos Mah kawas éta o ngabagikeun.

Pareuman atanapi ngaleungitkeun cookies

Iraha waé anjeun tiasa ngalaksanakeun hak pikeun mareuman atanapi ngahapus cookies tina halaman wéb ieu. Peta ieu dilakukeun sacara béda-béda gumantung kana panyungsi anu anjeun anggo. Ieu pitunjuk gancang pikeun panyungsi anu pang populerna.

Catetan tambahan

  • Sanés halaman wéb ieu atanapi wawakil légal na anu tanggung jawab pikeun eusi atanapi kabeneran kabijakan privasi anu dipiboga ku pihak katilu dina kawijakan privasi ieu. cookies.
  • Browser wéb mangrupikeun alat anu jaga pikeun nyimpen cookies sareng ti tempat ieu anjeun kedah ngalaksanakeun hak anjeun pikeun ngaleungitkeun atanapi mareumanana. Sanés halaman wéb ieu atanapi wawakil hukum na tiasa ngajamin penanganan anu leres atanapi henteu leres cookies ku panyungsi di luhur.
  • Dina sababaraha kasus perlu dipasang cookies supados browser henteu hilap kaputusanana henteu nampi aranjeunna.
  • Dina kasus cookies ti Google Analytics, perusahaan ieu nyimpen éta cookies dina server lokasina di Amérika Serikat jeung undertakes teu babagi deui ka pihak katilu, iwal dina kasus dimana diperlukeun pikeun operasi sistem atawa lamun diperlukeun ku hukum pikeun ngalakukeunana. Numutkeun Google, éta henteu nyimpen alamat IP anjeun. Google Inc. mangrupikeun perusahaan anu taat kana Safe Harbour Agreement anu ngajamin yén sadaya data anu ditransfer bakal dirawat kalayan tingkat panyalindungan saluyu sareng peraturan Éropa. Upami anjeun hoyong inpormasi ngeunaan pamakean anu dipasihkeun ku Google kana cookies kami ngagantelkeun tautan anu sanés ieu.
  • Pikeun patarosan atanapi patarosan ngeunaan kabijakan ieu cookies tong ragu ngahubungi kami ngalangkungan bagian kontak.

Pamakéan cookies

Halaman wéb ieu nganggo cookies supados anjeun ngagaduhan pangalaman pangsaéna. Upami anjeun neraskeun ngotéktak anjeun masihan ijin pikeun panarimaan cookies anu disebut tadi sareng panarimaan kami kabijakan cookie, klik link pikeun inpo nu leuwih lengkep

narima
Bewara Cookie